Блог

Защо ароматни масла 05.11.2021 01:01:08

Защо ароматни масла

Ароматните свещи могат да бъдат трудни за пазаруване. Има хиляди различни свещи и много от тях се продават като 100% натурални; направени с етерични масла или са смеси от естествени аромати. С толкова много възможности за избор може да е трудно да разберете кое е най-доброто за вашия дом и кой да изберете.

 

Въпреки че етеричните масла са чудесни за ароматерапия, те може да не са най-добрият избор в свещ. Етеричните масла работят най-добре, като се разпръскват през дифузьор или като се разпръскват от бутилка със спрей.

За допълнително усложняване на нещата, етеричните масла могат да станат токсични при нагряване. Последното нещо, от което се нуждаете, е да вдишвате токсични изпарения, докато мислите, че просто получавате приятен аромат!

Mного етерични масла, които се считат за нетоксични, могат да имат токсичен ефект върху някои хора, въз основа на тяхната възрастова група (например бебета, малки деца или по-възрастни хора) или медицинско състояние (например епилепсия). Някои етерични масла са опасни за домашни любимци, когато се вдишват в чиста форма. Те включват анасон, карамфил, чесън, хрян, хвойна, мащерка, зимнина и бял равнец.

 

Затова избрахме в  нашите свещи да използваме специално създадени ароматни масла за свещи, които са сертифицирани от   IFRA (International Fragrance Association) които гарантират съответствието на Европейските стандарти по безопасност. Това означава, че те не съдържат опасни за здравето съставки, като фталати, парабени или други токсични елементи. 

 

 Нашата мисия беше да създадем свещи за Вас и Вашето място! И го направихме, с нашите чисти продукти създадени от естествени материали. Поради естественият произход на суровини в нашите свещи, без добавки като фталати, парабени или други токсични елементи свещи ANNY CANDLES могат да се използват в присъствието на деца и домашни любимци.

 Създадени за Вас и Вашето място!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Полезни съвети при избор на ароматни свещи

Полезни съвети при избор на ароматни свещи

Защо ароматни масла

ЗАЩО ароматни масла

Ароматните свещи могат да бъдат трудни за пазаруване. Има хиляди различни свещи и много от тях се продават като 100% натурални от соев восък с аромати. Ароматните свещи могат да бъдат трудни за пазаруване. Има хиляди различни свещи и много от тях се продават като 100% натурални от соев восък с аромати. 2021-11-08T23:35:17+02:00 Защо ароматни масла

<p>Ароматните свещи могат да бъдат трудни за пазаруване. Има хиляди различни свещи и много от тях се продават като 100% натурални; направени с етерични масла или са смеси от естествени аромати. С толкова много възможности за избор може да е трудно да разберете кое е най-доброто за вашия дом и кой да изберете.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Въпреки че етеричните масла са чудесни за ароматерапия, те може да не са най-добрият избор в свещ. Етеричните масла работят най-добре, като се разпръскват през дифузьор или като се разпръскват от бутилка със спрей.</p> <p>За допълнително усложняване на нещата, етеричните масла могат да станат токсични при нагряване. Последното нещо, от което се нуждаете, е да вдишвате токсични изпарения, докато мислите, че просто получавате приятен аромат!</p> <p>Mного етерични масла, които се считат за нетоксични, могат да имат токсичен ефект върху някои хора, въз основа на тяхната възрастова група (например бебета, малки деца или по-възрастни хора) или медицинско състояние (например епилепсия). Някои етерични масла са опасни за домашни любимци, когато се вдишват в чиста форма. Те включват анасон, карамфил, чесън, хрян, хвойна, мащерка, зимнина и бял равнец.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Затова избрахме в &nbsp;<a href="https://annycandles.com/category/aromatni-sveshti" target="_blank" rel="noopener">нашите свещи</a> да използваме специално създадени ароматни масла за свещи, които са сертифицирани от&nbsp; &nbsp;IFRA (International Fragrance Association) които гарантират съответствието на Европейските стандарти по безопасност. Това означава, че те не съдържат опасни за здравето съставки, като фталати, парабени или други токсични елементи.&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;Нашата мисия беше да създадем свещи за Вас и Вашето място! И го направихме, с нашите чисти продукти създадени от естествени материали. Поради естественият произход на суровини в <a href="https://annycandles.com/category/aromatni-sveshti" target="_blank" rel="noopener">нашите свещи</a>, без добавки като фталати, парабени или други токсични елементи свещи ANNY CANDLES могат да се използват в присъствието на деца и домашни любимци.</p> <p>&nbsp;Създадени за Вас и Вашето място!</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки