Блог

Сватбени подаръци за гости. Подаръци за гости за кръщене . 09.01.2022 14:48:34

Сватбени подаръци за гости. Подаръци за гости за кръщене .

  Запази датата 

  ANNY CANDLES е тук, за да бъде до Вас в най-важният Ви ден  от живота. Нашите ароматни свещи са вдъхновението, от което се нуждае всяко едно събитие. Свещи, създадени за най-важният ден в живота Ви. Не е нужно нищо да правите, насладете се, а ние ще се погрижим за останалото. Ако се колебаете все още за подаръците, то Вие сте попаднали на правилното място. Няма по красив подарък от този, който е направен ръчно с най-висококачествените материали. Красив комплимент към Вашите гости. Позволете ни да превърнем това, в нещо специално и запомнящо се за Вашите гости. За да може любовта Ви и спомена от този ден да горят вечно.

  Какво ще получите от нас:

  • - Нашите дизайнери ще изработят персонализиран дизайн за Вас и Вашето събитие напълно безплатно.  
  • - Като комплимент от ANNY CANDLES, ще получите луксозно изработена свещ за масата на младоженците безплатно.  
  • - Всяка една свещ ръчно декорираме с панделка (цвят по избор) и цвете или камък (цвят по избор) безплатно. 
  • - Ще изработим етикети с Вашите имена, дата на венчавка, кръщене или специален текст .
  • - Имаме различни съдове, в които можем да излеем свещите според нуждите на Вашето събитие.
  • - Имаме и аромат, който е точно за Вашият ден.

 Имате въпроси, идеи, предложения? Ние сме тук, за да Ви помогнем с избора и всички млки детайли, за да имате съвършенното решение за Вашите сватбени подаръци. Вярваме, че заедно можем, да сбъднем Вашите желания. 

Пишете ни във формата за контакт на сайта : ПИШЕТЕ НИ ТУК

Всяка ароматна свещ ANNY CANDLES е ръчно налята с чист, натурален соев  восък и парфюмна композиция  с ароматни масла. Използваме 100% памучен фитил, който е изработен от чист памук и тънки хартиени нишки, преплетени за по -стабилно и последователно изгаряне. Всичките свещи, опаковки и етикети за ароматни свещи ANNY CANDLES са напълно рециклируеми. Създадени с мисъл към природата. Произведени с любов и грижа до най-малкия детайл. За Вас и Вашето място!

*Минимално количество 20бр. Отстъпки за количества

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Персонализирани Събития

Подаръци за сватби и кръщенета

Сватбени подаръци за гости. Подаръци за гости за кръщене .

Сватбени подаръци за гости. Подаръци за гости за кръщене .

  Запази датата   ANNY CANDLES е тук, за да бъде до Вас в най-важният Ви ден  от живота. Нашите ароматни свещи са вдъхновението, от което се нуждае всяко   Запази датата   ANNY CANDLES е тук, за да бъде до Вас в най-важният Ви ден  от живота. Нашите ароматни свещи са вдъхновението, от което се нуждае всяко 2022-01-16T14:57:19+02:00 Сватбени подаръци за гости. Подаръци за гости за кръщене .

<p>&nbsp; Запази датата&nbsp;</p> <p>&nbsp; ANNY CANDLES е тук, за да бъде до Вас в най-важният Ви ден&nbsp; от живота. Нашите ароматни свещи са вдъхновението, от което се нуждае всяко едно събитие. Свещи, създадени за най-важният ден в живота Ви. Не е нужно нищо да правите, насладете се, а ние ще се погрижим за останалото. Ако се колебаете все още за подаръците, то Вие сте попаднали на правилното място. Няма по красив подарък от този, който е направен ръчно с най-висококачествените материали. Красив комплимент към Вашите гости. Позволете ни да превърнем това, в нещо специално и запомнящо се за Вашите гости. За да може любовта Ви и спомена от този ден да горят вечно.</p> <p>&nbsp; Какво ще получите от нас:</p> <ul> <li>- Нашите дизайнери ще изработят персонализиран дизайн за Вас и Вашето събитие напълно <span>безплатно.&nbsp;</span>&nbsp;</li> <li>- Като комплимент от ANNY CANDLES, ще получите луксозно изработена свещ за масата на младоженците <span>безплатно.&nbsp;</span>&nbsp;</li> <li>- Всяка една свещ ръчно декорираме с панделка (цвят по избор) и цвете или камък (цвят по избор) <span>безплатно.&nbsp;</span></li> <li>- Ще изработим етикети с Вашите имена, дата на венчавка, кръщене или специален текст .</li> <li>- Имаме различни съдове, в които можем да излеем свещите според нуждите на Вашето събитие.</li> <li>- Имаме и аромат, който е точно за Вашият ден.</li> </ul> <p></p> <p>&nbsp;Имате въпроси, идеи, предложения? Ние сме тук, за да Ви помогнем с избора и всички млки детайли, за да имате съвършенното решение за Вашите сватбени подаръци. Вярваме, че заедно можем, да сбъднем Вашите желания.&nbsp;</p> <p><strong>Пишете ни във формата за контакт на сайта : <a href="https://annycandles.com/contacts" target="_blank" rel="noopener">ПИШЕТЕ НИ ТУК</a></strong><br /><br /></p> <p><span>Всяка ароматна свещ ANNY CANDLES е ръчно налята с чист, натурален соев&nbsp; восък и парфюмна композиция &nbsp;с ароматни масла. Използваме 100% памучен фитил, който е изработен от чист памук и тънки хартиени нишки, преплетени за по -стабилно и последователно изгаряне. Всичките свещи, опаковки и етикети за ароматни свещи ANNY CANDLES са напълно рециклируеми. Създадени с мисъл към природата. Произведени с любов и грижа до най-малкия детайл. За Вас и Вашето място!</span></p> <p>*Минимално количество 20бр. Отстъпки за количества</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/26209/files/image/dsc01123.jpg" width="365" height="548" /></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки