Блог

Сватбени подаръци за гости. Подаръци за гости за кръщене . 09.01.2022 14:48:34

Сватбени подаръци за гости. Подаръци за гости за кръщене .

  Запази датата 

  ANNY CANDLES е тук, за да бъде до Вас в най-важният Ви ден  от живота. Нашите ароматни свещи са вдъхновението, от което се нуждае всяко едно събитие. Свещи, създадени за най-важният ден в живота Ви. Не е нужно нищо да правите, насладете се, а ние ще се погрижим за останалото. Ако се колебаете все още за подаръците, то Вие сте попаднали на правилното място. Няма по красив подарък от този, който е направен ръчно с най-висококачествените материали. Красив комплимент към Вашите гости. Позволете ни да превърнем това, в нещо специално и запомнящо се за Вашите гости. За да може любовта Ви и спомена от този ден да горят вечно.

  Какво ще получите от нас:

  • - Нашите дизайнери ще изработят персонализиран дизайн за Вас и Вашето събитие напълно безплатно.  
  • - Като комплимент от ANNY CANDLES, ще получите луксозно изработена свещ за масата на младоженците безплатно.  
  • - Всяка една свещ ръчно декорираме с панделка (цвят по избор) и цвете или камък (цвят по избор) безплатно. 
  • - Ще изработим етикети с Вашите имена, дата на венчавка, кръщене или специален текст .
  • - Имаме различни съдове, в които можем да излеем свещите според нуждите на Вашето събитие.
  • - Имаме и аромат, който е точно за Вашият ден.

 Имате въпроси, идеи, предложения? Ние сме тук, за да Ви помогнем с избора и всички млки детайли, за да имате съвършенното решение за Вашите сватбени подаръци. Вярваме, че заедно можем, да сбъднем Вашите желания. 

Пишете ни във формата за контакт на сайта : ПИШЕТЕ НИ ТУК

Всяка ароматна свещ ANNY CANDLES е ръчно налята с чист, натурален соев  восък и парфюмна композиция  с ароматни масла. Използваме 100% памучен фитил, който е изработен от чист памук и тънки хартиени нишки, преплетени за по -стабилно и последователно изгаряне. Всичките свещи, опаковки и етикети за ароматни свещи ANNY CANDLES са напълно рециклируеми. Създадени с мисъл към природата. Произведени с любов и грижа до най-малкия детайл. За Вас и Вашето място!

*Минимално количество 20бр. Отстъпки за количества

Коментари

Мариета
Мариета 06.07.2022 Интересувам се от малки подаръчета-свещи за кръщене с красива декорация и гравиране/изписване на име и дата върху капачето на бурканчето на свещта или друго място. Искам да знам каква е цената и имате ли кадри на нещо подобно, за да знам дали ми допада преди да поръчам. Благодаря!

Остави коментар

Персонализирани Събития

Подаръци за сватби и кръщенета

Сватбени подаръци за гости. Подаръци за гости за кръщене .

Сватбени подаръци за гости. Подаръци за гости за кръщене .

  Запази датата   ANNY CANDLES е тук, за да бъде до Вас в най-важният Ви ден  от живота. Нашите ароматни свещи са вдъхновението, от което се нуждае всяко   Запази датата   ANNY CANDLES е тук, за да бъде до Вас в най-важният Ви ден  от живота. Нашите ароматни свещи са вдъхновението, от което се нуждае всяко 2022-01-16T14:57:19+02:00 Сватбени подаръци за гости. Подаръци за гости за кръщене .

<p>&nbsp; Запази датата&nbsp;</p> <p>&nbsp; ANNY CANDLES е тук, за да бъде до Вас в най-важният Ви ден&nbsp; от живота. Нашите ароматни свещи са вдъхновението, от което се нуждае всяко едно събитие. Свещи, създадени за най-важният ден в живота Ви. Не е нужно нищо да правите, насладете се, а ние ще се погрижим за останалото. Ако се колебаете все още за подаръците, то Вие сте попаднали на правилното място. Няма по красив подарък от този, който е направен ръчно с най-висококачествените материали. Красив комплимент към Вашите гости. Позволете ни да превърнем това, в нещо специално и запомнящо се за Вашите гости. За да може любовта Ви и спомена от този ден да горят вечно.</p> <p>&nbsp; Какво ще получите от нас:</p> <ul> <li>- Нашите дизайнери ще изработят персонализиран дизайн за Вас и Вашето събитие напълно <span>безплатно.&nbsp;</span>&nbsp;</li> <li>- Като комплимент от ANNY CANDLES, ще получите луксозно изработена свещ за масата на младоженците <span>безплатно.&nbsp;</span>&nbsp;</li> <li>- Всяка една свещ ръчно декорираме с панделка (цвят по избор) и цвете или камък (цвят по избор) <span>безплатно.&nbsp;</span></li> <li>- Ще изработим етикети с Вашите имена, дата на венчавка, кръщене или специален текст .</li> <li>- Имаме различни съдове, в които можем да излеем свещите според нуждите на Вашето събитие.</li> <li>- Имаме и аромат, който е точно за Вашият ден.</li> </ul> <p></p> <p>&nbsp;Имате въпроси, идеи, предложения? Ние сме тук, за да Ви помогнем с избора и всички млки детайли, за да имате съвършенното решение за Вашите сватбени подаръци. Вярваме, че заедно можем, да сбъднем Вашите желания.&nbsp;</p> <p><strong>Пишете ни във формата за контакт на сайта : <a href="https://annycandles.com/contacts" target="_blank" rel="noopener">ПИШЕТЕ НИ ТУК</a></strong><br /><br /></p> <p><span>Всяка ароматна свещ ANNY CANDLES е ръчно налята с чист, натурален соев&nbsp; восък и парфюмна композиция &nbsp;с ароматни масла. Използваме 100% памучен фитил, който е изработен от чист памук и тънки хартиени нишки, преплетени за по -стабилно и последователно изгаряне. Всичките свещи, опаковки и етикети за ароматни свещи ANNY CANDLES са напълно рециклируеми. Създадени с мисъл към природата. Произведени с любов и грижа до най-малкия детайл. За Вас и Вашето място!</span></p> <p>*Минимално количество 20бр. Отстъпки за количества</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/26209/files/image/dsc01123.jpg" width="365" height="548" /></p>

Мариета Мариета

2022-07-06T00:37:45+03:00
Интересувам се от малки подаръчета-свещи за кръщене с красива декорация и гравиране/изписване на име и дата върху капачето на бурканчето на свещта или друго място. Искам да знам каква е цената и имате ли кадри на нещо подобно, за да знам дали ми допада преди да поръчам. Благодаря!
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки